Je hoort het, je leest het en je merkt het … onze wereld verandert en risico’s veranderen mee. Vanuit Trigion kijken we met andere ogen naar veiligheid. Dit gaat verder dan het leveren van standaard beveiligingsproducten. Het is tijd voor een nieuw geluid: bij Trigion stellen we het creëren van veiligheid centraal. We kijken niet alleen naar de oplossing, voor ons telt het resultaat. Je veilig voelen én veilig zijn, daar gaat het om.

 

Creëren van veiligheid in combinatie mens, techniek en (data)intelligentie

Veiligheid creëren we samen met onze opdrachtgevers en met ruim 6.000 collega’s. We komen met integrale oplossingen waarbij fysieke dienstverlening wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie. Oplossingen zijn uniek voor iedere situatie of ieder project, maar stellen we graag ten dienste van volgende uitdagingen of projecten.

 

Gecombineerde expertise en ‘proven technology’

De oplossingen waarmee we bijdragen aan het programma iCentrale komen bijvoorbeeld voort uit een samenwerking van onze moderne AlarmServiceCentrale (PAC-nummer 1), met gespecialiseerde partners. Deze gecombineerde expertise en de ‘proven technology’ die daaruit voortkomt stelt Trigion graag ter beschikking aan het programmamanagement. Daarmee dragen we bij aan de creatie van een iCentrale, een basis waarmee decentrale overheden in hun behoefte kunnen voorzien.

 

Creatie iCentrale en dienstverlening

Trigion onderkent een bredere behoefte in de markt  voor dergelijke oplossingen, die we graag faciliteren in creatie, onderhoud en eventueel zelfs exploitatie.
Daarnaast kunnen we voorzien in diverse vormen van dienstverlening. Dat doen we bijvoorbeeld vanuit onze AlarmServiceCentrale, maar altijd met integrale oplossingen waarbij fysieke dienstverlening (het bemensen van een iCentrale) wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie.

Voor meer technische informatie kijk ook even op de factsheet van de Living Lab van Trigion.

 

Meer informatie

Meer informatie over Trigion vind je op www.trigion.nl.

Business unit directeur (van de AlarmServiceCentrale) Ron Knaap houdt zich van harte aanbevolen voor eventuele vragen of opmerkingen over de bijdrage binnen het programma iCentrale.